@Вклучи се

Повик за практиканти преку World University Service [ОТВОРЕН]

Доколку сакате да стекнете практично искуство за подобрување на вашите вештини и шансите за вработување, тогаш оваа програма е за вас! Вклучете се во ИМКА и стекнете неопходна пракса преку работа на реални проекти преку програмата за практиканти на WUS (World University Service)Програмата дополнително нуди обуки за тоа како да ја пронајдете вашата посакувана работа

Read More

Повик за практикант преку АВРМ [ЗАТВОРЕН]

ИМКА објавува повик за вклучување на практикант/ка во канцеларијата во Битола ПРОФИЛ:• 18-29 год. евидентирани во АВРСМ со мин.завршено средно образование без работно искуство• Желба за стекнување нови знаења• Одлично познавање на Microsoft Office, Емаил, Интернет• Одлично познавање на македонски и многу добро на англиски јазик ОДГОВОРНОСТИ:• Водење архива, средување на документација, формална комуникација со

Read More

Повик за ЕКСПЕРТ за врсничка едукација на млади за МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ [ЗАТВОРЕН]

Имаме потреба од надворешен експерт, обучувач за врснички едукатори на млади на тема ментално здравје. За таа цел спроведуваме постапка со повик за прибирање на понуди. Доколку сте или познавате некој кој одговара на нашите потреби објаснети во техничката спецификација ве молиме контактирајте не согласно насоките во повикот. Во прилог на овој повик, објавуваме информации

Read More

Локални волонтери

Волонтирањето е најдобриот начин за стекнување искуство, учење нови вештини, градење сопствена биографија, за личен и професионален развој, патување и помагање на заедницата во исто време. Зависно од потребите на ИМКА во даден момент вообичаено нудиме повеќе волонтерски позиции: Доколку имате волја за волонтирање зависно од вашиот интерес, мотивација, или квалификации, контактирајте не преку социјалните мрежи @ymca.mk

Read More

Ангажман на Волонтери на Мировниот Корпус

Ангажирањето со волонтерите на Мировниот корпус е извонредна можност што може да внесе свежа енергија и иновативни идеи во нашата организација, особено во контекст на младинската работа и развојот на заедницата. Поминувајќи повеќе од две децении во граѓанскиот сектор, во ИМКА веќе ја разбираме моќта на долгорочната посветеност. Но, она што го прави вклучувањето на

Read More

Повик за ангажман на младински работник [ЗАТВОРЕН]

📢АНГАЖИРАМЕ МЛАДИНСКИ РАБОТНИК/ЧКА!Бараме посветен младински работник/чка да се приклучи на нашиот тим! Ние сме организација посветена на промовирање на благосостојбата на младите луѓе во нашата заедница. Како младински работник, ќе играте клучна улога во развивањето и имплементацијата на програми кои ги поддржуваат младите луѓе во остварувањето на нивниот целосен потенцијал. 🙋ОДГОВОРНОСТИ:👉Развивање и спроведување на ефективни

Read More

Аплицирај за Европски Солидарен Корпус

Европскиот Солидарен Корпус ги зближува младите луѓе за да изградат поинклузивно општество, да ја поддржат ранливата група на граѓани и да одговорат на општествените предизвици. Европскиот солидарен корпус нуди инспиративно и моќно искуство за младите луѓе кои сакаат да помогнат, учат и развиваат. Отвора се повеќе и подобри можности кои опфаќаат широк спектар на области,

Read More

Вклучи се во ИМКА

Дали сте млад човек полн со страст и желба да направите позитивно влијание врз нашата заедница? Приклучувањето кон ИМКА е можност да ги негувате вашите соништа, да ги развиете вашите лидерски вештини и да бидете дел од разновиден, мотивиран тим посветен на младинската работа и развојот на заедницата. Сведоштвата од нашите корисници и личните искуства

Read More