Наши настани

Наредни настани

17 Ное

Настан 2

  • 04.12.2021
  • Skopje

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue and equal blame belongs to those who fail in their duty through

повеќе...
17 Ное

Настан 1

  • 28.11.2021
  • Битола

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue and equal blame belongs to those who fail in their duty through

повеќе...
За нас

Наша цел и мисија

Оспособување на младите луѓе и развивање на вродениот потенцијал кој тие го поседуваат преку обезбедување на вештини и знаења неопходни за да станат активни лидери во нивните средини. Ова се прави преку искуствено образование кое промовира разноликост, гради академски и социјални вештини кај младите.

00+

Проекти

00+

Волонтери

00+

Донации

00+

Кампови