Вклучи се

Повик за практикант преку АВРМ [ЗАТВОРЕН]

ИМКА објавува повик за вклучување на практикант/ка во канцеларијата во Битола ПРОФИЛ:• 18-29 год. евидентирани во АВРСМ со мин.завршено средно образование без работно искуство• Желба за стекнување нови знаења• Одлично познавање на Microsoft Office, Емаил, Интернет• Одлично познавање на македонски и многу добро на англиски јазик ОДГОВОРНОСТИ:• Водење архива, средување на документација, формална комуникација со…

Read More

Повик за ЕКСПЕРТ за врсничка едукација на млади за МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ [ЗАТВОРЕН]

Имаме потреба од надворешен експерт, обучувач за врснички едукатори на млади на тема ментално здравје. За таа цел спроведуваме постапка со повик за прибирање на понуди. Доколку сте или познавате некој кој одговара на нашите потреби објаснети во техничката спецификација ве молиме контактирајте не согласно насоките во повикот. Во прилог на овој повик, објавуваме информации…

Read More

Повик за практиканти преку World University Service [ЗАТВОРЕН]

Доколку сакате да стекнете практично искуство за подобрување на вашите вештини и шансите за вработување, тогаш оваа програма е за вас!Вклучете се во ИМКА Битола преку програмата за практиканти на WUS (World University Service)Период на практикантство: Окт.2023-Март2024 (6 месеци)Ангажман: 30 раб.часа неделно. Може да аплицираат студенти од државните универзитети кои се:Во последната фаза од студиите…

Read More

Локални волонтери

Волонтирањето е најдобриот начин за стекнување искуство, учење нови вештини, градење сопствена биографија, за личен и професионален развој, патување и помагање на заедницата во исто време. Зависно од потребите на ИМКА во даден момент вообичаено нудиме повеќе волонтерски позиции: Вклучување во волонтерски активности и акции на јавен простор Административна поддршка за настани или во канцеларија…

Read More
  • 1
  • 2

Ги оспособуваме младите!