Повик за практикант преку АВРМ [ЗАТВОРЕН]

📢ИМКА објавува повик за вклучување на практикант/ка во канцеларијата во Битола

👉ПРОФИЛ:
• 18-29 год. евидентирани во АВРСМ со мин.завршено средно образование без работно искуство
• Желба за стекнување нови знаења
• Одлично познавање на Microsoft Office, Емаил, Интернет
• Одлично познавање на македонски и многу добро на англиски јазик

👉ОДГОВОРНОСТИ:
• Водење архива, средување на документација, формална комуникација со трети страни
• Веб пребарување, истражување, сумирање и презентирање на податоци
• Пишување на проектни апликации
• Логистика во дневно работење и при организирање на настани
• Креирање на извештаи за организираните настани

👉ФОРМАЛНИ ИНФОРМАЦИИ:
🔻 Период на практикантство: Ноември 2023-Јануари 2024 (3 месеци)
🔻 Ангажман: до 30 работни часови неделно
🔻 Надомест: Месечен надоместок обезбеден од програмата за ПРАКТИКАНСТВО на АВРМ, се предвидува финансиска поддршка во износ од 11.000,00 денари месечно (со вклучено осигурување за инвалидност и телесно оштетување причинето со повреда на работа и професионална болест и данок на личен доход) за периодот за кој се извршува практичната обука.
🔻 Реална можност од вработување како административен соработник по крај на практиканство.

✅ Начин на пријавување: Вашето CV испратете го на contact@ymca.mk со назнака ПРИЈАВА ЗА ПРАКТИКАНСТВО, најдоцна до 07.11.2023 год.
✅ Само кандидатите кои ќе бидат селектирани за интервју ќе бидат контактирани. ИМКА го задржува правото да го пролонгира повикот доколку смета дека истото e потребно.