Повик за практиканти преку World University Service [ЗАТВОРЕН]

📢Доколку сакате да стекнете практично искуство за подобрување на вашите вештини и шансите за вработување, тогаш оваа програма е за вас!
🚀Вклучете се во ИМКА Битола преку програмата за практиканти на WUS (World University Service)
📆Период на практикантство: Окт.2023-Март2024 (6 месеци)
⏰Ангажман: 30 раб.часа неделно.

📌Може да аплицираат студенти од државните универзитети кои се:
📌Во последната фаза од студиите (дипломираат Авг или Септ.2023)
📌Кои дипломирале не повеќе од 6 месеци пред крајниот рок за пријавување (31.08.2023)
📌Кои се на магистерски студии.

👉Програмата нуди обуки за тоа како да ја пронајдете вашата посакувана работа (креирање CV, мотивациско писмо и вашето прво интервју)
👉15.000 ден. месечен надоместок
👉Консултации за практикантска работа и отвoрање на свој бизнис
👉2 тренинг курса за тоа како да ја направите вашата практикантска работа успешна.

✅Испратете го Вашето CV на contact@ymca.mk со назнака ПРИЈАВА ЗА ПРАКТИКАНСТВО, најдоцна до 15.08.2023год.
✅Кандидатите кои ќе бидат селектирани за интервју ќе бидат контактирани.
✅ИМКА го задржува правото да го пролонгира повикот доколку смета дека истото е потребно.