Posts Tagged: член

Вклучи се во ИМКА

Дали сте млад човек полн со страст и желба да направите позитивно влијание врз нашата заедница? Приклучувањето кон ИМКА е можност да ги негувате вашите соништа, да ги развиете вашите лидерски вештини и да бидете дел од разновиден, мотивиран тим посветен на младинската работа и развојот на заедницата. Сведоштвата од нашите корисници и личните искуства

Read More