Posts Tagged: практикант

Повик за практикант преку АВРМ [ЗАТВОРЕН]

ИМКА објавува повик за вклучување на практикант/ка во канцеларијата во Битола ПРОФИЛ:• 18-29 год. евидентирани во АВРСМ со мин.завршено средно образование без работно искуство• Желба за стекнување нови знаења• Одлично познавање на Microsoft Office, Емаил, Интернет• Одлично познавање на македонски и многу добро на англиски јазик ОДГОВОРНОСТИ:• Водење архива, средување на документација, формална комуникација со

Read More