Posts Tagged: практикант практикантство

Повик за практиканти преку програмата World University Service

Доколку сакате да стекнете практично искуство за подобрување на вашите вештини и шансите за вработување, тогаш оваа програма е за вас!Вклучете се во ИМКА Битола преку програмата за практиканти на WUS (World University Service)Период на практикантство: Окт.2023-Март2024 (6 месеци)Ангажман: 30 раб.часа неделно. Може да аплицираат студенти од државните универзитети кои се:Во последната фаза од студиите

Read More

Повик за ангажман на практикант

ИМКА објавува повик за вклучување на практикант/ка во канцеларијата во Битола ПРОФИЛ:• Желба за стекнување нови знаења• Добро познавање на Microsoft Office и интернет пребарување• Одлично познавање на македонски и средно на англиски јазик ОДГОВОРНОСТИ:• Веб истражување на потреби и можности за млади• Пишување на проектни апликации• Логистика во дневно работење и при организирање на

Read More