Posts Tagged: мировен корпус

Ангажман на Волонтери на Мировниот Корпус

Ангажирањето со волонтерите на Мировниот корпус е извонредна можност што може да внесе свежа енергија и иновативни идеи во нашата организација, особено во контекст на младинската работа и развојот на заедницата. Поминувајќи повеќе од две децении во граѓанскиот сектор, во ИМКА веќе ја разбираме моќта на долгорочната посветеност. Но, она што го прави вклучувањето на

Read More