Posts Tagged: ангажман

Повик за ангажман на младински работник [ЗАТВОРЕН]

📢АНГАЖИРАМЕ МЛАДИНСКИ РАБОТНИК/ЧКА!👉Бараме посветен младински работник/чка да се приклучи на нашиот тим! Ние сме организација посветена на промовирање на благосостојбата на младите луѓе во нашата заедница. Како младински работник, ќе играте клучна улога во развивањето и имплементацијата на програми кои ги поддржуваат младите луѓе во остварувањето на нивниот целосен потенцијал.🧏🙋Одговорности:👉Развивање и спроведување на ефективни програми

Read More

Повик за ангажман на практикант [ЗАТВОРЕН]

Можност за тримесечна платена пракса во ИМКА.Рок за пријавување до 20ти Август 2022 година.Контактирајте не на: m.me/ymca.mkdПовеќе детали тука.

Read More