Контакт


Поради Ковид-19 ситуацијата од 1 Декември 2020 ја напуштивме канцеларијата на ул. Панда Чеснова 21 во Битола. Во следниот период ќе бидеме достапни за комуникација преку следниве канали:

1. Контакт адреса за пошта: Генерал Васко Карангелевски РЕМО 1/3/42, 7000 Битола
2. Телефон: 070 59 43 41
3. Е-маил: contact@ymcabitola.org.mk
4. Социјални мрежи: @ymca.mkd

Име*

E-Маил*

Наслов*

Порака*