Повик за ангажман на практикант [ЗАТВОРЕН]

Можност за тримесечна платена пракса во ИМКА.
Рок за пријавување до 20ти Август 2022 година.
Контактирајте не на: m.me/ymca.mkd
Повеќе детали тука.