Контакт

Контактирај не

Закажи состанок

Поради моменталната ситуација со Covid-19 пандемијата од 1 декември 2020 не се наоѓаме повеќе во канцелариите на ул. Панда Чешнова 21 во Битола. Моментално може да не контактирате преку следните канали:

  • Телефон

    +389 70 59 43 41

  • Email адреса

    contact@ymcabitola.org.mk

  • Адреса

    Белградска 27, 7000 Битола, С.Македонија

Испрати прашање