Волонтерски сервис

Младинското учество во иднината на образованието

Образованието е еден од најклучните елементи за градење на просперитетна иднина и подобро општество за младите. Созборовите на Нелсон Мандела ,,Образованието е најсилното оружје што може да го искористите за да ја промените иднината”. Иако често се дискутира за реформи во образованието, за разлика од најголемиот дел на други полиња кои доживеаа револуција поради технолошките

Read More

Волонтерски акции на ГЛОУ-ИМЛП клубовите (есен) 2019

Превод наскоро

Read More