Отворени часови / Open hours


When:
01/01/2020 – 31/12/2020 all-day
2020-01-01T00:00:00+01:00
2021-01-01T00:00:00+01:00
Where:
YMCA Bitola
Panda Chesnova
No.21
7000 Bitola
Contact:
YMCA Bitola
+389 47 610 669

Capture

Работните часови на канцеларијата се од понеделник до петок од 10.00 до 16.00 часот.

Ако сте заинтересирани или пак имате прашања за учество во нашите активности, да споделите идеи или да добиете информации за нашите тековни активности, тоа можете да го сторите на волонтерските средби кои ги организираме повремено.

Календарот на настани се обновува во текот на месецот.  Бидете во тек со нашите случувања!

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *