Долгорочен ЕСК/ЕВС проект во Олде Вехте, Холандија


When:
02/01/2020 – 31/12/2020 all-day
2020-01-02T00:00:00+01:00
2021-01-01T00:00:00+01:00
Where:
Olde Vechte Foundation
Zeesserweg 12 7731 BG Ommen
Contact:
Jovche Krsteski

Можност за долгорочно волонтирање во Олде Вехте фондацијата во Холандија. Волонтирањето ќе се остварува согласно условите на Европскиот Солидарен Корпус.

Заинтересираните за аплицирање и прашања, пишете на evs@ymcabitola.org.mk

 

 

 

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *