Настани

Jan 1 – Dec 31 all-day YMCA Bitola
ИМКА Битола ти нуди можност за волонтирање и во Европа! Европскиот Солидарен Корпус (поранешниот Европски Волонтерски Сервис) е програма на Европска Унија која им овозможува на млади помеѓу 17-30 години да волонтираат во странство од[...]
Jan 1 – Dec 31 all-day YMCA Bitola
Работните часови на канцеларијата се од понеделник до петок од 10.00 до 16.00 часот. Ако сте заинтересирани или пак имате прашања за учество во нашите активности, да споделите идеи или да добиете информации за нашите[...]
Aug 1 2019 – Jul 31 2020 all-day Haugesund KFUK-KFUM, Norway
ПОВИКОТ Е ЗАТВОРЕН!!!   European Volunteer Service (EVS) in YWCA-YMCA Global, part of the YWCA-YMCA of Norway We are looking for one person from Macedonia on EVS in Norway for 12 months starting from May[...]
Sep 1 2019 – Aug 31 2020 all-day
The mission of YMCA and the GLOW & YMLP Youth Development Progrаm is to empower the young people and develop the inherent potential they have by providing them with the skills and knowledge necessary to become active leaders in their communities.[...]
Oct 1 2019 – Sep 30 2020 all-day Denmark
  Main Work tasks and expectations of the ESC Volunteer will be to be active and committed to contribute to the development of new activities to the children and youngsters of the organization together with[...]
Oct 16 – Oct 24 all-day Bergolo, Italy
This training provides new tools in the frame of non-formal education that uses cooking, food and nutrition and will enable the youth workers to be more efficient in supporting the young people they are working with, through:[...]
Oct 16 – Oct 24 all-day Bergolo, Italy
Оваа обука обезбедува нови алатки во рамките на неформалното образование користејќи ги готвењето и храната како можност за младинските работници поефикасно да работат со младите преку: * подигајќи го нивото на меките вештини и ставовите[...]
Oct 22 – Oct 29 all-day Bulgaria
This is an advanced coaching training course, for people who already know / have / practice some basic coaching style, or a method. Recommended for those who want to polish their methods and quality of[...]
Oct 22 – Oct 29 all-day Bulgaria
Ова е напреден коучинг тренинг курс за луѓе кои веќе знаат / имаат / практикуваат некој основен коучинг стил или метод. Се препорачува за оние кои сакаат да ги усовршат своите методи и квалитет на[...]
Nov 4 – Nov 11 all-day Adamov, Czech Republic
Play the Way! is a two-phased program composed of a Training Course and a Youth Exchange. In the first phase we have the Training Course focused on implementing the concept of gamification in youth work, in[...]
Jan 1 – Dec 31 all-day Olde Vechte Foundation
Можност за долгорочно волонтирање во Олде Вехте фондацијата во Холандија. Волонтирањето ќе се остварува согласно условите на Европскиот Солидарен Корпус. Заинтересираните за аплицирање и прашања, пишете на evs@ymcabitola.org.mk      

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.