Повик за двајца за “Enjoy Eat!” во Италија


When:
16/10/2019 – 24/10/2019 all-day
2019-10-16T00:00:00+02:00
2019-10-25T00:00:00+02:00
Where:
Bergolo, Italy
Contact:
Jovche Krsteski

Оваа обука обезбедува нови алатки во рамките на неформалното образование користејќи ги готвењето и храната како можност за младинските работници поефикасно да работат со младите преку:

* подигајќи го нивото на меките вештини и ставовите потребни за влез на пазарот на трудот * зголемувајќи ја нивната интеркултурна осетливост и нивната способност да живеат во склад со културните разлики * да научат да прифатат поздрав животен стил.

Датуми: 16 – 24 октомври 2019 година
Место: Берголо – Пиемонт, Италија
Обучувачи: Иларја Горија, Сузана Познание

Повеќе детали за обуката овде.

Апликантите мора да бидат на 18+ години.

 

Запознајте се со сите дадени информации на вебсајтот пред да ни пиешете!
Аплицирајте само кога сте сигурни дека сакате да учествувате и сте слободни за време на датумите од обуката.

Ова е програма за учење финансирана од програмата Еразмус +.
Тоа бара посветеност. Од вас ќе биде побарано да организирате извесни активности и послем овој настан. Надоместокот за патување ќе биде исплатен само до оние кои ќе целосно учествуваат во сите фази од овој настан, вклучително и активностите кои ќе следуваат потоа.

Аплицирајте на: evs@ymcabitola.org.mk


Краен рок за македонските апликации е: 15 Септември 2019 година.

За овој настан има партиципација/испраќање од 60 еур за учество. Повеќе детали ќе следат откако ќе покажете интерес.

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *