Повик за двајца на „COACH YOUR TEAM BY COACHING YOURSELF“ во Бугарија


When:
22/10/2019 – 29/10/2019 all-day
2019-10-22T00:00:00+03:00
2019-10-30T00:00:00+02:00
Where:
Bulgaria
Contact:
Jovche Krsteski

Ова е напреден коучинг тренинг курс за луѓе кои веќе знаат / имаат / практикуваат некој основен коучинг стил или метод. Се препорачува за оние кои сакаат да ги усовршат своите методи и квалитет на работа со и за луѓето.


Пристигнување: 21 октомври;
Програма: 22-29 октомври;
Поаѓање 30 октомври.
Обучувачи: Ана Сипос, Тихомир Георгиев.
Место и дополнителни детали ќе бидат објавени за потврдените учесници преку е-пошта!

Повеќе детали во инфо пакетот овде.

Програмата е интензивна и предизвикувачка.
Програмата НЕ вклучува културни и туристички прошетки.
Запознајте се со сите дадени информации во инфо пакетот пред да аплицирате!
Аплицирајте само кога сте сигурни дека сакате да учествувате и сте слободни за време на датумите од обуката.

Ова е програма за учење финансирана од програмата Еразмус +.
Тоа бара посветеност. Од вас ќе биде побарано да организирате извесни активности и послем овој настан. Надоместокот за патување ќе биде исплатен само до оние кои ќе целосно учествуваат во сите фази од овој настан, вклучително и активностите кои ќе следуваат потоа.

Аплицирајте на: evs@ymcabitola.org.mk


Краен рок за македонските апликации е: 25 август 2019 година.

За овој настан има партиципација од 60 еур за учество.

 

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *