Monthly Archives: November 2018


Мислам дека ЕВС проектите на Ерасмус+ се воопшто добра идеа и можност за младите од цела Европа и Македонија да можат полесно да патуваат, културно да се надоградуваат, да учат повеќе за себе, а и за сите култури во Европа. Во Олде Вехте центарот во Холандија има дури и повеќе […]

Пошироки хоризонти во Холандија


Во понеделникот, на 29ти Октомври 2018 година, ИМКА по петти пат ги прими корпоративните партнери на премиум лидерските кампови ГЛОУ и ИМЛП. Ова беше настан на кој се потсетивме на пријатните спомени од овогодишните кампови и на кој им се заблагодаривме и на нашите корпоративни партнери без кои целата програма на ИМКА за развој на […]

Свечен прием за корпоративните партнери 2018