Monthly Archives: September 20181
Како и во холивудската индустрија – кога еден филм ќе стане хит, треба да направите продолжение! Па, ланската години хит беше Природно (само едно лице повторува улога во овогодинешното продолжение од франшизата, а тоа е Пеце).   Се чека превод за остатокот од прикаската!!

Едно ниво погоре