Monthly Archives: June 2017


Со оглед на важноста на младите и нивниот ангажман во заедницата, блогот за целите на нашите претходни Агенти на Промена од периодот 2016-2017 може да се прочита тука. За целата таа група можете да прочитате повеќе тука. Планот за оваа години и општата идеја може да се види тука. Тоа […]

Агенти на Промена (1 дел) 2017-2018