Monthly Archives: April 2017


Од 21 до 26 Март во Литомишл, Р. Чешка, се одржа првата сесија од Лидерската Академија на YMCA Europe, каде што учествуваа 30 млади лидери од 18 различни земји меѓу кои и двајца претставници на ИМКА Македонија. Оваа академија е планирана во 3 сесии во текот на 2017 година и […]

Лидерската академија на ИМКА Европа во Литомишл 2017