Monthly Archives: November 2016


“I stepped into the flow and then I let it go, and I open my heart, my body, my soul… “ Сѐ уште го слушам ехото од оваа прекрасна песна, која ме потсетува на неповторливата авантура за самоспознание. Ова ново патување беше насловено „Re-connection“, волшебен проект кој се одржа во […]

Повторно поврзување вo Чешка


Овој јуни, уште еднаш имав извонредна можност да бидам дел од големото искуство од кое стекнав нови знаења и вештини, открив сосема нова перспектива за тоа што е да се биде младински работник и се сретнав со феноменална група амбициозни, искусни и пријателски луѓе од 7 други земји. Одржан во […]

Направете го тоа за младите


2
Минатата година го посетив кампот ГЛОУ, кој ми даде неверојатно искуство, а оваа година го посетив ”Wonderful Days”, фестивалски камп во Данска. Ќе се обидам да го опишам ова искуство, но не сум сигурна дали ќе го направам правилно, бидејќи нема доволно зборови за тоа. Прво останувавме во Архус, а […]

Прекрасни денови во Данска 2016