Monthly Archives: January 2015


Во гратчето Омен, Холандија четворица млади луѓе од Македонија имавме можност да учествуваме на младинската размена „Широко отворени прозорци“. Младинската размена беше наменета за градење мир преку разновидни активности и работилници. Се стекнавме со нови вештини со кои не сме имале можност да се стекнеме претходно. Пристигнувајќи на станицата во […]

НЕ ПРЕСТАНУВАЈТЕ ДА ЈА ХРАНИТЕ ВАШАТА ЉУБОПИТНОСТ