Monthly Archives: October 2014


„Нема Wi-fi во шумата, но ви ветувам дека ќе најдете подобра конекција“. Ова е приказна за осум Македонци во Касканид, Франција, собрани во голема прекрасна куќа, ова лето во периодот меѓу 17-ти и 25-ти август. Поминавме осум дена без интернет, учествувајќи во работниот камп со мноштво активности. Во соработка со […]

ЛЕТЕН РАБОТЕН КАМП – НАЈДОВМЕ ПОДОБРА КОНЕКЦИЈА ОД WI – ...