Monthly Archives: June 2014


Мојот прв ЕВС проект беше во Холандија и траеше 2 месеци. Тоа за мене претставуваше едно незаборавно искуство. Посакав да го повторам со оглед на тоа што проектот траеше 2 месеци. Започнав со барање на уште еден ЕВС проект и набрзо добив одговор дека ме избраа да волонтирам во Мишколц, […]

ПРЕКУ ЕВС ИСКУСТВОТО ГО ЖИВЕАМ СВОЈОТ СОН


ВО ПОТРАГА ПО КОРПОРАТИВНО СПОНЗОРСТВО ЗА ИМЛП КАМПОТ На 9 Мај, во прекрасното пролетно попладне, шеесетина поканети гости се собраа на чај во резиденцијата на г-дин Волерс, амбасадорот на САД во Македонија и неговата сопруга. Гостите дојдоа со цел да дознаат повеќе за две одлични младински програми за лидерство во […]

Свечен прием за корпоративните партнери 2014