Daily Archives: 06/12/2013


Ланската школска година работев со две групи млади лидери од две училишта. Тоа беа млади кои имаа визија и храброст да направат нешто повеќе за себе и за своите училишта, за разлика од повеќето други кои остануваат пасивни. ИЗБОРЕН МОДЕЛ ВО УЧИЛИШТАТА Во Септември почна школската година и следеше процес […]

ДЕЦАТА ОДЛУЧИЈА КОЈ ЌЕ ГИ ЗАСТАПУВА