Daily Archives: 02/12/2013


Три волонтерски приказни и искуства од групниот проект на Европскиот Волонтерски Сервис во Холандија: Менде Мачкаровски, Александар Матовски–Цако и Драгана Ацева Андонова. НотифаИ тим: Кажете ни нешто за проектот на кој учествувавте? Менде: После напорното барање на проекти и безброј негативни одговори конечно во мај 2013 стигна и еден позитивен […]

СЕКОЕ ПАРЧЕ ЗЕМЈА СИ ИМА СВОЈА ДУША