Viktor Iliev


Ние имаме енергија, а вие? „YMLP не сакам да одам дома“ беа меѓу последните зборови што извикуваа додека камперите ги спакуваа торбите и си заминаа од овогодинешниот проект за лидерство на млади мажи (камп YMLP). YMLP кампот е мултиетнички камп кој трае 8 дена, насочен кон зајакнување на момчињата да […]

ИМЛП камп 2019


Видете ме како можам да сјаам! “Дали има СИЛНИИИИ жени тука!?“ Овие беа зборовите кои одекнуваа секое утро на овогодинешниот женски камп за „Девојки кои го водат нашиот свет“, наменет за оспособување на млади девојки и како тие да станат волонтерски ориентирани лидери во нивните заедници. Годинашниот камп се одржа […]

Камп ГЛОУ 2019