Едно ниво погоре 1


Како и во холивудската индустрија – кога еден филм ќе стане хит, треба да направите продолжение! Па, ланската години хит беше Природно (само едно лице повторува улога во овогодинешното продолжение од франшизата, а тоа е Пеце).

 

Се чека превод за остатокот од прикаската!!

Share
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Едно ниво погоре