Calendar


Jan
2
Thu
2020
Долгорочен ЕСК/ЕВС проект во Олде Вехте, Холандија @ Olde Vechte Foundation
Jan 2 – Dec 31 all-day

Можност за долгорочно волонтирање во Олде Вехте фондацијата во Холандија. Волонтирањето ќе се остварува согласно условите на Европскиот Солидарен Корпус.

Заинтересираните за аплицирање и прашања, пишете на evs@ymcabitola.org.mk